Velkommen!

Advokat Andreas Nyhaug bistår med rådgivning, forhandlinger og prosedyre for domstolene.
Vi har kontor i Klostergata 30 og bistår klienter fra Skien, Porsgrunn og Telemark for øvrig.

Bjørn Erik Serkland er i permisjon.

Våre primære rettsområder er strafferett, konkurs, barnerett, arv, skifteoppgjør ved samlivsbrudd/separasjon, kontraktsrett, entrepriserett, fast eiendom og prosedyre. Vi undersøker om du har krav på fri rettshjelp eller rettshjelpsdekning.

Advokatene vektlegger høy faglig kvalitet og rask oppfølging.

Vi vet at hver enkelt sak har stor velferdsmessig betydning for våre klienter, og vår hovedmålsetting er at våre klienter skal være meget godt fornøyd med vår bistand. Advokatene foretar en grundig vurdering av din sak for å unngå at det påløper unødvendige advokatutgifter.

Ta kontakt for en uforpliktende vurdering av din sak:

Advokat Nyhaug

Tlf. 938 92 220
E-post: advokatnyhaug@icloud.com